Font Size

SCREEN

Layout

Menu Style

Cpanel

04Juny2020

Participa en l'elaboració de l'Agenda 21 del Pallars Jussà

Quines qüestions de la comarca creus que són importants que quedin recollides a l’Agenda 21?

A la comarca del Pallars Jussà estem elaborant l'Agenda 21. L’Agenda 21 és un Pla d’acció Local per a la sostenibilitat, que té en compte els aspectes ambientals, econòmics i socials, per avançar cap a un model de desenvolupament que sigui compatible amb la protecció del medi ambient i la qualitat de vida de les persones que hi viuen. Descarregar diptic de l'agenda 21 (PDF)

Obrim un procés participatiu amb la ciutadania per a recollir les vostres opinicions i d'aquesta manera, elaborar una Agenda 21 que sigui el fruit d'un treball conjunt entre les administracions públiques i els agents socials de la comarca. Mitjançant aquesta butlleta, pots fer arribar la teva opinió per escrit a l’equip tècnic que està elaborant l’Agenda 21 de la comarca del Pallars Jussà.

Descarregar butlleta de participació a l'agenda 21

 

Participa en l'elaboració de l'Agenda 21 del Pallars Jussà

A la comarca del Pallars Jussà estem elaborant l'Agenda 21. L’Agenda 21 és un Pla d’acció Local per a la sostenibilitat, que té en compte els aspectes ambientals, econòmics i socials, per avançar cap a un model de desenvolupament que sigui compatible amb la protecció del medi ambient i la qualitat de vida de les persones que hi viuen. L'origen de l’Agenda 21 va sorgir de la Cimera de la Terra (Rio de Janeiro 1992). A nivell local europeu, l’any 1994 es va aprovar la Carta d’Aalborg, que suposa el compromís polític de fer l’Agenda 21 Local.
El projecte és impulsat per la Diputació de Lleida amb la col·laboració del Consell Comarcal del Pallars Jussà, i elaborat per l'equip tècnic del Centre Tecnològic Forestal de Catalunya i el CEDRICAT. Descarregar diptic de l'agenda 21 (PDF)

Obrim un procés participatiu amb la ciutadania recollir les vostres opinions, i d'aquesta manera, elaborar una Agenda 21 que sigui el fruit d'un treball conjunt entre les administracions públiques i els agents socials de la comarca. Mitjançant aquesta butlleta, pots fer arribar la teva opinió per escrit a l’equip tècnic que està elaborant l’Agenda 21 de la comarca del Pallars Jussà. A partir de tota la informació recollida es realitzarà una Diagnosi Ambiental Participativa que identifiqui els punts forts i punts febles; i un Pla d’Acció Ambiental, que serà l’eina de planificació de la comarca amb accions encaminades a aprofitar els potencials de la comarca i millorar les situacions poc favorables. 

Descarregar butlleta de participació a l'agenda 21

És important que posis les teves dades al final de la butlleta, ja que ens permetran fer una correcta interpretació de la informació que has aportat.
Com puc participar-hi?
Pots prendre‐hi part de diverses maneres, segons la que s’ajusti millor a la teva disponibilitat:

 • Omplint la butlleta d'opinió, i un cop plena, la pots enviar escollint l'opció que et vagi millor:
  • dipositar-la a la bústia que trobaràs al Consell Comarcal, a les biblioteques de Tremp i la Pobla de Segur, i a alguns ajuntaments de la comarca.
  • enviar-la per correu electrònic a: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
  • enviar-la per correu postal a:
   Consell Comarcal del Pallars Jussà
   C/ Soldevila, 18 (Casa Sullà) CP 25620 TREMP

 

 • Parla per telèfon amb l'equip tècnic redactor del projecte: 973 48 43 20, o bé fes les teves aportacions escrivint a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
 • I si vols fer una aportació més elaborada i a fons, pots omplir el DAFO

Share
Copyright © 2020 Consell Comarcal del Pallars Jussà. Tots els drets reservats. Designed by JoomlArt.com. Joomla! és programari lliure, alliberat sota la GNU General Public License.