Font Size

SCREEN

Layout

Menu Style

Cpanel

18Febrer2020

Entrega dels I Premis de Turisme Responsable

Tres iniciatives del Pallars Jussà han estat guardonades amb els I Premis de turisme responsable de Catalunya 2013.

La cerimònia d’entrega de premis es va realitzar el passat 4 d’octubre a la Torre Agbar de Barcelona, com a acte complementari a la 7a Conferència de Turisme Responsable a les Destinacions.

 

Les iniciatives guardonades han estat:

  • El Cinquè Llac: guanyadora en la categoria Millor contribució a l’economia local (Atorgat a una organització turística que actua en benefici del desenvolupament de l’economia local i la millora del benestar de la població del destí)
  • Casa Leonardo: guanyadora en la categoria Millor allotjament petit (Atorgat a un hotel, alberg, càmping, etc. de capacitat menor de 24 llits que demostra el que un petit negoci pot aconseguir al exercir les seves responsabilitats amb el medi ambient i la comunitat local)
  • Pirineu Emoció: menció especial en la categoria Millor proveïdor d’excursions responsables (Atorgat a un proveïdor d’excursió que educa e inspira als viatgers a través de l’enfocament responsable dels seus productes; inclou el coneixement dels problemes dels llocs visitats i transmet com ser un viatger responsable)

MOLTES FELICITATS I ÀNIMS PER SEGUIR ENDAVANT FENT AQUESTA BONA FEINA!!

Trobareu més informació sobre els I Premis de turisme responsable a http://rtd7.org/awards?lang=ca

Share
Copyright © 2020 Consell Comarcal del Pallars Jussà. Tots els drets reservats. Designed by JoomlArt.com. Joomla! és programari lliure, alliberat sota la GNU General Public License.