Font Size

SCREEN

Layout

Menu Style

Cpanel

01Juny2020

Jornada TIC-Turisme al Pirineu i l'Aran

El proper dimecres 9 d'octubre des de les 9:30h fins a les 13:30h, i a l'Epicentre, la Direcció General de Turisme, amb el suport de la Direcció General de Telecomunicacions i Societat de la Informació, organitza una Jornada TIC-Turisme al Pirineu i l'Aran, on es donaran a conèixer les tendències i solucions TIC aplicades en l'àmbit turístic amb l'objectiu de millorar les competències digitals i la competitivitat de professionals i empreses del sector.

Al llarg de la sessió es presentaran, també, un cas d'èxit i el Servei d'orientació idigital com a eina de suport per a la posada en marxa de projectes d'aplicació de les TIC en l'estratègia de l'empresa.

La jornada s'adreça a les empreses turístiques del territori i als subsectors de turisme rural, petits hotels i càmpings.

El Cicle de jornades TIC-Turisme, desenvolupades en el marc del Pla Estratègic de Turisme de Catalunya 2013-2016 i el projecte tractor eTurisme del pla idigital, té com a objectiu fomentar la innovació i la utilització de les TIC en el sector Turístic per reforçar-ne la competitivitat i per potenciar el nou sector tecnològic d'empreses especialitzades en aquest àmbit.

Share
Copyright © 2020 Consell Comarcal del Pallars Jussà. Tots els drets reservats. Designed by JoomlArt.com. Joomla! és programari lliure, alliberat sota la GNU General Public License.