Font Size

SCREEN

Layout

Menu Style

Cpanel

27Febrer2020

Veredicte de la tercera beca de recerca del Pallars Jussà, Mn. Jesús Castells i Serra 2013

El jurat de la tercera edició de la beca de recerca del Pallars Jussà, Mn. Jesús Castells i Serra 2013, format per la Sra. Marta Sancho, Sr. Xavier Tarraubella i Sr. Francesc Prats, ha concedit el premi al projecte presentat per Miquel Bailac Bonales i Jacinto Bonales Cortés, amb el títol “Els camins històrics dels Pallars Jussà”.

Un treball amb un plantejament novedós, un abast comarcal, una formulació des del punt de vista metodològic i una projecció en la actualitat, al incidir en un tema que pot repercutir en la recuperació dels camins i promocionar el senderisme, Així mateix, l’ús del SIG, aporta una base cartogràfica que pot servir de base a futurs estudis del territori del Pallars Jussà.

La beca, dotada amb 3.000 €, està finançada per l’Ajuntament de Tremp, el Consell Comarcal del Pallars Jussà i l’Arxiu Comarcal del Pallars Jussà del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.

Com a novetat, esta previst un acord amb l’IDAPA per tal de publicar en suport paper els treballs guanyadors de les tres edicions.

En aquesta edició s’han presentat un total de vuit projectes, amb lo qual es consolida el certament que pretén incentivar la investigació entre els  fons documentals i del patrimoni documental dipositats a l’Arxiu Comarcal del Pallars Jussà a Tremp.

Share
Copyright © 2020 Consell Comarcal del Pallars Jussà. Tots els drets reservats. Designed by JoomlArt.com. Joomla! és programari lliure, alliberat sota la GNU General Public License.