Font Size

SCREEN

Layout

Menu Style

Cpanel

04Juliol2020

El Director General d’Acció Cívica visita la nova oficina de Benestar Social al Pallars Jussà ubicada a l’EPICENTRE

El Director General d’Acció Cívica i Ciutadana, Ramon Terrassa i Cusí, acompanyat del President del Consell Comarcal del Pallars Jussà, Joan Ubach, ha visitat les noves instal•lacions de l’Oficina de Benestar Social i Família al Pallars Jussà, que des del 2 de setembre es troba a les instal•lacions de l’EPICENTRE.

Aquesta oficina, oberta des de fa 4 anys, atén cada any de mitjana 3.500 usuaris dels Pallars, l’Alta Ribagorça i la Vall d’Aran i registra un miler de documents oficials destinats als diferents departaments de la Generalitat.

Anteriorment aquesta oficina estava instal•lada al Casal de la Gent Gran de Tremp a la zona perifèrica de la localitat, mentre que la nova ubicació, molt més cèntrica, facilitarà l’accés dels usuaris a aquest equipament segons que ha indicat el Director General d’Acció Cívica i Ciutadana, Ramon Terrassa, que ha explicat que en el poc temps que fa del trasllat ja s’ha notat un increment d’usuaris que atribueix a aquesta nova ubicació.

L’Oficina de Benestar Social i Família del Pallars Jussà forma part d’una xarxa de 70 oficines a tot Catalunya, que segons ha explicat Ramon Terrassa, tenen com a objectiu apropar la Generalitat als diferents territoris oferint la possibilitat de fer qualsevol gestió o consulta relacionada bàsicament amb el departament de Benestar Social i Família, però també amb altres departaments, oferint a l’usuari una atenció personalitzada i un seguiment dels tràmits que es duguin a terme.

Per la seva part, el President del Consell Comarcal del Pallars Jussà, Joan Ubach, ha explicat que “el Consell era conscient que aquest servei necessitava una millor ubicació per ser encara més operatiu i per això es va oferir al departament de Benestar Social i Família la possibilitat d’ubicar-lo a l’edifici de l’EPICENTRE, que a més d’emblemàtic es troba al bell mig de la localitat”.

Share
Copyright © 2020 Consell Comarcal del Pallars Jussà. Tots els drets reservats. Designed by JoomlArt.com. Joomla! és programari lliure, alliberat sota la GNU General Public License.