Font Size

SCREEN

Layout

Menu Style

Cpanel

06Juliol2020

Viatge d’intercanvi d’experiències Al Regadiu De La Comunitat De Navarra

Els dies 1, 2, 3 i 4 d’octubre de 2013 tindrà lloc un viatge d’intercanvi d’experiències al regadiu de la comunitat de Navarra, amb la finalitat d’intercanviar impressions amb regants i adquirir coneixements sobre les bones pràctiques tant a nivell productiu com organitzatiu i empresarial relacionades amb el regadiu de Navarra, que puguin ser transferibles per al regadiu de la conca de Tremp i l’agricultura del Pallars Jussà.

El viatge s’adreça a pagesos i pageses, personal tècnic i persones interessades a títol individual de la comarca del Pallars Jussà.

Aquest acció és una iniciativa del Consell Comarcal del Pallars Jussà, conjuntament amb els ajuntaments d’Isona i Conca Dellà i de la Pobla de Segur, amb la col•laboració de la Comunitat de Regants i Expectants de la conca de Tremp i la secretaria tècnica a càrrec de la Fundació CEDRICAT. L’acció ha estat subvencionada pel Servei d’Ocupació de Catalunya, en el marc del Projecte “Treball a les 7 Comarques” i cofinançada pel Fons Social Europeu.

Descarrega el fulletó
Share
Copyright © 2020 Consell Comarcal del Pallars Jussà. Tots els drets reservats. Designed by JoomlArt.com. Joomla! és programari lliure, alliberat sota la GNU General Public License.