Font Size

SCREEN

Layout

Menu Style

Cpanel

29Març2020

Jocs del món 2013

El proper 26 de juliol es durà a terme a Tremp la sisena edició dels JOCS DEL MÓN, que té com a objectiu apropar els nens i les nenes de la zona a les de diferents cultures que conviuen a la nostra comarca, a través del joc.

Aquesta activitat que tindrà lloc al parc del Pinell a partir de les 10:15 h del matí, està organitzada conjuntament pels Serveis d’Immigració i de Joventut del Consell Comarcal del Pallars Jussà, amb a col·laboració de la de la Direcció General per a la Immigració i la de Joventut de la Generalitat de Catalunya.

Aquesta vol ser també com a trobada de casals d’estiu, donat que, malgrat que hi estan convidats tots els nens i nenes que hi vulguin participar, també hi assistiran els que passen l’estiu en les diferents activitats que s’organitzen al municipi.

Per dur a terme aquesta activitat diversos voluntaris de l’entitat juvenil “La Casa del Sol Naixent” que s’encarregaran de dinamitzar les diferents activitats. Els jocs que es duen a terme són tradicionals en diferents països del món la qual cosa permetrà que els nens i les nenes s’acostin a la realitat cultural d’aquests àmbits geogràfics.

Share
Copyright © 2020 Consell Comarcal del Pallars Jussà. Tots els drets reservats. Designed by JoomlArt.com. Joomla! és programari lliure, alliberat sota la GNU General Public License.