Font Size

SCREEN

Layout

Menu Style

Cpanel

29Març2020

Participació a la jornada "Montsec, Destinació Turística i Reserva Starlight"

El Consell Comarcal del Pallars Jussà ha participat aquest dilluns 17 de juny a la jornada Montsec, Destinació Turística i Reserva Starlight, que s’ha dut a terme a Balaguer. La jornada s’emmarca en el procés d’elaboració del Pla d’Acció de la Destinació Turística Starlight (DTS), el qual serà redactat durant el 2013, fruit del treball conjunt de la Comissió de Seguiment del Montsec i l’Associació Montsec Turístic, i el qual s’executarà en els tres propers anys, just abans de les noves auditories a què s’haurà de sotmetre el Montsec per seguir gaudint de la Certificació Starlight.

El Pla d’Acció de la DTS es redactarà seguint les bases fixades en el Pla de Desenvolupament Turístic “Montsec 2020”, aprovat l’octubre del 2012, i amb la incorporació de les recomanacions de la Certificació Starlight, que seran d’aplicació obligada per superar, probablement a principis del 2017, les noves auditories astronòmica i turística que hauran de determinar si el Montsec segueix sent reconegut com a Destinació Turística Starlight.

 A la jornada hi ha participat el president dels consell comarcal del Pallars Jussà, Joan Ubach; el president del consell comarcal de la Noguera, Pere Prat; l’alcalde de Balaguer, Josep Ma. Roigé; el tècnic del Consell Comarcal de la Noguera, Josep Vilajoliu; el diputat provincial, Gerard Sabarich; el director científic del Parc Astronòmic Montsec, Salvador Ribas; el president de l'Associació Montsec Turístic, Jaume León; el director del Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida, Jordi Blanch; i el delegat del Govern de la Generalitat a Lleida, Ramon Farré.

La jornada ha comptat també amb la intervenció de la directora general de Turisme, Marian Muro, que ha parlat dels reptes i oportunitats del turisme a Catalunya i del paper que hi té reservat el turisme interior, i, dins d’aquest, l’oferta diferenciada del Montsec.

Share
Copyright © 2020 Consell Comarcal del Pallars Jussà. Tots els drets reservats. Designed by JoomlArt.com. Joomla! és programari lliure, alliberat sota la GNU General Public License.