Font Size

SCREEN

Layout

Menu Style

Cpanel

06Juliol2020

Promoció turística als mercats de Rússia i Ucraïna

Un grup de periodistes d’Ucraïna i Rússia han estat durant dos dies (16-18 juny) visitant i realitzant activitats per diversos punts del Pallars Jussà. El press trip s’ha organitzat amb la col·laboració del Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida, de l’Agència Catalana de Turisme i del Consell Comarcal del Pallars Jussà. L’objectiu ha estat mostrar als periodistes algunes de les propostes i valors que ofereix la comarca, en especial pel que fa al turisme actiu i al turisme cultural.

A més de gaudir del paisatge i de la cuina pallaresa, els vuit periodistes han muntat a cavall al la vall de Manyanyet, baixat per un barranc a la Vall Fosca i gaudit de la cultura popular amb la baixada de falles de la Pobla de Segur.

Durant els propers mesos publicaran articles i reportatges a diversos mitjans de comunicació dels seus països d’origen, relacionats amb les experiències viscudes.

Share
Copyright © 2020 Consell Comarcal del Pallars Jussà. Tots els drets reservats. Designed by JoomlArt.com. Joomla! és programari lliure, alliberat sota la GNU General Public License.