Font Size

SCREEN

Layout

Menu Style

Cpanel

06Juliol2020

L’església de Covet s’incorpora al Festival del romànic i castells de frontera

Aquest certamen inclou concerts als castells de Mur i Llordà, també del Pallars Jussà.

El Festival del Romànic i Castells de Frontera, organitzat pel Consell Comarcal del Pallars Jussà i l’Institu d’Estudis ilerdencs, sota la direcció artística de Xavier Baulies, incorpora enguany l’església de Santa Maria de Covet com a escenari d’un dels tres concerts programats. Covet, un dels elements més singulars del romànic pallarès, acollirà juntament amb els castells de Mur i Llordà els tres concerts que inclou el programa.

Aquests indrets conformen una fusió ideal per a la música perquè són enclavaments únics i pintorescs i també privilegiats per les seves qualitats acústiques. És d’aquesta manera com el cicle esdevé una síntesi de la diversitat cultural, històrica, musical i natural d’una comarca fronterera i de confluència entre el Pirineu i el pla.

Joan Ubach, president del Consell, valora molt positivament la consolidació del festival que va néixer amb la voluntat d’apropar la música al territori, alhora que considera que el certamen també és una forma de donar a conèixer el patrimoni arquitectònic de la comarca.

Ubach també ha explicat que enguany s’organitzarà un servei de bus gratuït per facilitat l’accés als concerts i ha destacat l’èxit de públic del festival que en edicions anteriors en què es van superar els 400 assistents.

 

Descarregueu el cartells des d'aquest enllaç

Share
Copyright © 2020 Consell Comarcal del Pallars Jussà. Tots els drets reservats. Designed by JoomlArt.com. Joomla! és programari lliure, alliberat sota la GNU General Public License.