Font Size

SCREEN

Layout

Menu Style

Cpanel

29Març2020

Pla d’actuació per prevenir els efectes de l’onada de calor sobre la salut

Amb motiu del “Pla d’actuació per prevenir els efectes de l’onada de calor sobre la salut (POCS)”, la Subdirecció General de Seguretat i Salut Laboral del Departament d’Empresa i Ocupació ha posat en marxa una campanya específica sobre l’onada de calor, que inclou la difusió de l’apartat a la web dit “La calor durant la jornada de treball a l’estiu”, en què es recullen consells bàsics a la feina. Podeu accedir-hi a aquest apartat fent un clic aquí

En aquest apartat hi trobareu diversos continguts d’interès: Com pot afectar la calor a les persones treballadores, Temperatures de risc; Consells bàsics per als treballadors i les treballadores; Consells bàsics per a empresa; Ocupacions fortament exposades i Símptomes i primers auxilis.

 

D’altra banda, al marge dret, també hi trobareu uns enllaços que us permetran accedir a la consulta online i/o a la descàrrega de diferents publicacions amb temàtica relacionada.

Aquest apartat web ha estat elaborat a partir de l’experiència i coneixement generat pels Centres de Seguretat i Salut Laboral.

Share
Copyright © 2020 Consell Comarcal del Pallars Jussà. Tots els drets reservats. Designed by JoomlArt.com. Joomla! és programari lliure, alliberat sota la GNU General Public License.