Font Size

SCREEN

Layout

Menu Style

Cpanel

04Juliol2020

Participació del Consell Comarcal del Pallars Jussà al workshop BUY Catalunya

Ahir dijous 6 de juny s’ha celebrat a La Seu d’Urgell el BUY Catalunya 2013, Natura, Interior, Muntanya i Pirineus!

És el workshop més important de Turisme a Catalunya, que compta amb la participació de més de 70 operadors internacionals que han tingut l’ocasió de descobrir l'oferta turística dels Pirineus i de l'interior de Catalunya en els següents productes:

  • Turisme Actiu i Natura
  • Turisme d'interior
  • Turisme de muntanya

Els operadors convidats provenen de països tant diversos com Espanya, França, Benelux, Alemanya, Suïssa, Àustria, Itàlia, Països Nòrdics, Països de l'Est, Regne Unit, Irlanda, EEUU, Brasil i Israel.

El Consell Comarcal del Pallars Jussà hi ha participat representant l’oferta turística de la comarca. S’han realitzat entrevistes amb 16 operadors, alguns dels quals ja s’havia establert contacte prèviament en altres accions promocionals. També s’ha aprofitat per parlar amb alguns representants de l’Agència Catalana de Turisme que estan als mercats emissors (França, Alemanya i Espanya).

Un cop acabat el workshop, s’elabora la documentació que necessita cada un dels operadors (propostes de paquets turístics, llistats d’empreses, suggeriments d’activitats...) i es realitza el seguiment corresponent.

Des del Consell Comarcal del Pallars Jussà s’enviarà un resum de les actuacions en el workshop als agents turístics del Pallars Jussà.

Share
Copyright © 2020 Consell Comarcal del Pallars Jussà. Tots els drets reservats. Designed by JoomlArt.com. Joomla! és programari lliure, alliberat sota la GNU General Public License.