Font Size

SCREEN

Layout

Menu Style

Cpanel

29Març2020

Un fam trip de 12 operadors turístics visita el Pallars Jussà

Aquest dimecres el Pallars Jussà ha rebut la visita d’un dels fam trips que s’organitzen arreu de Catalunya a través de l’Agència Catalana de Turisme. Les visites estan relacionades amb el workshop Buy Catalunya que enguany es celebra a La Seu d’Urgell.

Els operadors han arribat amb l’estació de Tremp amb el Tren dels Llacs, provinents d’Àger. D’allí s’ha traslladat al celler Castell d’Encús, on han realitzat la visita i han pogut degustar els vins del celler. Durant la visita se’ls ha pogut explicar també quins són els recursos i les activitats que ofereix la comarca, mentre gaudien d’unes excel·lents vistes panoràmiques de tota la conca de Tremp. Un cop finalitzada, han continuat el seu itinerari cap a Sort.

 

Els 12 participants en aquest fam trip provenen de diversos països europeus, com són França, Regne Unit, Bèlgica, Finlàndia o Espanya, i també d’altres països com Canadà o Brasil.

Share
Copyright © 2020 Consell Comarcal del Pallars Jussà. Tots els drets reservats. Designed by JoomlArt.com. Joomla! és programari lliure, alliberat sota la GNU General Public License.