Font Size

SCREEN

Layout

Menu Style

Cpanel

04Juliol2020

Un article sobre la Vall Fosca guardonat al Premi Turístic Internacional “Pica d’Estats”

El Consell Comarcal del Pallars Jussà va assistir el passat divendres 31 de maig a l’acte de lliurament del 24è Premi Turístic Internacional “Pica d’Estats” de Premsa, Ràdio, Televisió i Internet 2013 , organitzat PEL Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida.

Un dels reportatges guardonats (al millor treball de Premsa escrita d’informació general) ha estat ha estat per a la sèrie de 5 reportatges turístics publicats per Joan Portell al Suplement IDEES TELETODO d’El Periódico entre el juliol i el setembre del 2012. Aquests reportatges se centren en la història, les tradicions, els atractius naturals i monumentals i la gastronomia de la Vall Fosca, la ruta del riu Segre, la Cerdanya lleidatana, la ciutat de Balaguer i el seu entorn i la comarca del Solsonès, amb recomanacions detallades sobre establiments emblemàtics de cada zona.

Més informació a http://www.lleidatur.com/Turisme/PatronatdeTurisme/PremisPicadEstats.aspx

Share
Copyright © 2020 Consell Comarcal del Pallars Jussà. Tots els drets reservats. Designed by JoomlArt.com. Joomla! és programari lliure, alliberat sota la GNU General Public License.