Font Size

SCREEN

Layout

Menu Style

Cpanel

18Novembre2018

Exposició ‘Fotografiem l’emprenedoria’

Des del 5 al 23 de novembre el vestíbul de l’Institut de Tremp acull l’exposició ‘Fotografiem l’emprenedoria’, que recull les 25 fotografies seleccionades entre els treballs realitzats per l’alumnat dels centres de secundària dels Pallars al concurs d’Instagram dins la Jornada Talent Emprenedor celebrada el 24 de maig de 2018 a Tremp on va participar l’Ateneu Cooperatiu de l’Alt Pirineu i Aran.
Els alumnes dels centres dels Pallars van participar d’aquest concurs, que proposava explicar fotogràficament els valors associats a la iniciativa emprenedora (tan social com professional) a través de publicacions a Instagram sota l’etiqueta #PallarsEmpren18. A la Jornada Talent Emprenedor es van presentar 4 fotografies. La primera va ser la guanyadora del concurs Instagram fotografia l’emprenedoria i les altres tres van ser premiades amb una Menció Especial.

Share
Copyright © 2018 Consell Comarcal del Pallars Jussà. Tots els drets reservats. Designed by JoomlArt.com. Joomla! és programari lliure, alliberat sota la GNU General Public License.