20abril2024

L’Obra Social “La Caixa” aporta 6.000 euros al Consell Comarcal del Pallars Jussà per a l’atenció a les persones

El Consell Comarcal del Pallars Jussà i l’Obra Social “la Caixa” han signat avui l’acord pel qual l’entitat financera aporta 6.000 euros per al finançament del mobiliari i la divulgació del banc d’aliments i el nou centre per a l’autonomia personal que s’obrirà, aquest estiu, a la ciutat de Tremp.
La signatura ha anat a càrrec del Director de Banca d'Institucions de CaixaBank a Lleida , Geremi Camí i el President del Consell Comarcal, Constantí Aranda, acompanyats del Director d’àrea de negoci de CaixaBank als Pirineus, Jaume Ramon Casal Aguilar i la vicepresidenta del Consell Comarcal, Maria Pilar Cases.

El Consell Comarcal ha realitzat  gràcies a l’ajut econòmic de la Diputació de Lleida, unes actuacions de remodelació i adequació dels espais per fer-los accessibles per a persones amb discapacitat i famílies de persones depenents. Tot generant un espai d’exposició, demostració i proves d’uns productes que permeten a les persones usuàries fer activitats de la vida diària i de cura personal.

Es tracta de productes  com cadires de desplaçament, de bany, caminadors, llits articulats, estris de menjar i higiene, etc.  L’ adquisició dels materials que queden a disposició temporal dels ciutadans que ho necessitin previ dipòsit de fiança, es subvencionat pel departament de Treball, Afers Socials i Família de la Generalitat que també fa una aportació per a les despeses de funcionament i personal.

 

El President del Consell Comarcal del Pallars Jussà, Constantí Aranda, ha comentat que “l’atenció a les persones és la màxima prioritat, i aquest nou servei es fruit de la suma d’esforços amb la Generalitat i la Diputació i la participació de CaixaBank”

 

Per la seva banda el Director de Banca d'Institucions De CaixaBank a Lleida, Geremi Camí , ha destacat que el caire social de l'actuació s’alinea plenament amb els objectius de l'obra social de la seva entitat”

Compartir contingut
Copyright © 2024 Consell Comarcal del Pallars Jussà. Tots els drets reservats. Designed by JoomlArt.com. Joomla! és programari lliure, alliberat sota la GNU General Public License.