Jornades agrícoles

Editades el Recull de Valoracions i Conclusions de les Jornades Tècniques sobre Nous Cultius en Regadiu al Pallars Jussà.

La publicació conté la transcripció de les cinc ponències i de les cinc experiències presentades a les Jornades Tècniques que sobre Nous Cultius en Regadiu es van realitzar durant el mes de novembre de 2010 a l’Auditori del Museu Comarcal de les Ciències Natural de Tremp.

Les Jornades han estat una iniciativa promoguda pel Consell Comarcal del Pallars Jussà i els Ajuntaments de Tremp, La Pobla de Segur i Isona i Conca Dellà que han comptat amb la col•laboració de la Comunitat de Regants i Expectants de la Conca de Tremp, l’Oficina Comarcal del DAR de la Generalitat i el Centre de Capacitació Agrària del Pallars.

La coordinació de les Jornades l’ha realitzat el Centre de Desenvolupament Rural Integrat de Catalunya i l’assistència tècnica de la publicació ha anat a càrrec de la consultora Innovación y Consultoría en Políticas Públicas, SL.

PDF Nous Cultius en Regadiu al Pallars Jussà, novembre de 2010

NOTICIES

Segones jornades sobre produccions agrícoles

NOTICIES

Terceres jornades sobre produccions agrícoles

NOTICIES

La publicació en paper també es pot demanar al Consell Comarcal del Pallars Jussà, als Ajuntaments de Tremp, La Pobla de Segur i Isona i Conca Dellà, a l’Oficina Comarcal del DAR de la Generalitat i al Centre de Capacitació Agrària del Pallars.